نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

اوکراین: بایدن تحریم های بیشتری علیه روسیه اعمال شود

نخست وزیر اوکراین گفت:«باید تحریم‌های بیشتری علیه روسیه اعمال شود چون این کشور به تامین مالی تروریسم پرداخته و به کشتار جمعی می‌پردازد».
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر «دینیس شمیهال» نخست وزیر اوکراین روز یکشنبه گفت که این کشور نیازمند تسلیحات و مهمات بیشتری برای دفاع از کشور و توقف حملات روسیه است.

وی مدعی شد: «باید تحریم‌های بیشتری علیه روسیه اعمال شود چون این کشور به تامین مالی تروریسم پرداخته و به کشتار جمعی می‌پردازد».

شمیهال اضافه کرد: «ملت ما درک می‌کند که آینده ما در اروپای متحد و نه امپراطوری روسیه خواهد بود».

نخست وزیر اوکراین مدعی شد: «نیروهای روسیه مرتکب جنایت‌های وحشتناک و جنایت جنگی در ماریوپل شده‌اند».

وی گفت: «مارپوپل محاصره بوده اما نظامیان و هزاران غیرنظامی اوکراینی همچنان در کارخانه آزوف‌استال هستند».

شمیهال اضافه کرد: «آماده بازگشایی سفارت آمریکا در کی‌یف بوده و امیدواریم که این اتفاق به زودی بیفتد».

وی روز گذشته نیز در کنفرانس خبری در واشنگتن گفته بود که اوضاع شهر ماریوپل «بدترین فاجعه بشری» از زمان آغاز حمله روسیه و چه بسا «بدترین فاجعه قرن» است.

روسیه از روز جمعه اعلام کرده بود برای اعلام آتش‌بس به‌منظور خروج غیرنظامیان از منطقه صنعتی کارخانه فولاد «آزوف‌استال» که تحت محاصره قرار گرفته، آمادگی دارد.

روز شنبه قرار بود گذرگاهی برای خروج غیرنظامیان و مجروحان از این محوطه صنعتی شروع شود اما کی‌یف مدعی شد نیروهای روس مانع از تشکیل این گذرگاه شدند. نیروهای روس نیز اوکراینی‌ها را به تلاش برای بمب‌گذاری بر سر راه غیرنظامیان متهم کردند.

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه در دیدار روز پنجشنبه، به پوتین گفت کل شهر ماریوپل به استثنای کارخانه فولاد آزوف‌استال که حدود ۲۰۰۰ شبه‌نظامی اوکراینی هنوز در آن مستقر هستند، به تصرف نیروهای روس درآمده است.

وزیر دفاع روسیه همچنین خبر داد که روسیه بیش از ۱۴۲ هزار غیرنظامی را از ماریوپل تخلیه کرده است. به گفته وی، اوضاع در این شهر آرام است که امکان بازگشت غیرنظامیان را فراهم می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار